Suii

Suii står for Feng Shui kunst & indretning.

Ved at skabe balance mellem dig og dit hjem, kan du få det perfekte spejlbillede af, hvem du er, eller hvem du drømmer om at blive. De fleste mennesker udvikler sig hele livet, og det er derfor afgørende at arbejde med sig selv og sit hjem.

Dit hjem skal først og fremmest være et sted, hvor du har lyst til at opholde dig, og som fungerer for dig. Det er din base, og det er her, du kan vise andre, hvem du er som person. Hvis alle ting i dit hjem bringer glæde og værdi til dit liv, er det et godt udgangspunkt for Feng Shui.

Hvad er Feng Shui

Feng Shui er en traditionel kinesisk filosofi, der sigter mod at skabe harmoni og balance mellem mennesker og deres omgivelser. Det anvender principper om energi og flow (Chi) til at hjælpe med at arrangere rum og objekter på en måde, der støtter velvære, lykke, sundhed og succes.

Feng Shui bruger en række teknikker, herunder valg af farver, former, teksturer og placering af møbler og objekter, for at opnå et harmonisk og positivt miljø. Det anvendes typisk i indretningen af hjem og arbejdspladser, men kan også anvendes i landskabsarkitektur og i planlægningen af bygninger.

Med venlig hilsen

Trine Frydensberg Rasmussen
mob. 4013 4846
suii@suii.dk