Feng Shui konsultation gav mere i løn og en ny kæreste

For at give et lidt bedre billede af hvad en Feng Shui konsultation kan, vil jeg dele noget fra min Feng Shui konsultation hos Thomas, der varede ca. 4 timer hos ham, og dertil kom min forberedelse på ca. 2 timer.

Thomas var utrolig åben overfor Feng Shui lige fra starten, han syntes det lød spændende, uden at vide hvad det egentligt gik ud på, andet ind det handlede lidt om indretning, og hvordan den kunne præge ens egne livsværdier.

Det vigtigste for mig var, at Thomas selv kom med svarene og løsninger på, hvordan han gerne ville have hjemmets indretning og evt. farver på væggene. Jeg guidede og inspirerede ham kun i forhold til Feng Shui, kompas-retninger i boligen, Formskolen, samtaler, intuition, og de symboler, ting møbler osv. han havde i hjemmet.

Efter vores Feng Shui konsultation, har Thomas gjort stort set alt, hvad vi snakkede om, og det hele har givet ham fantastiske resultater.


Livsområde 4 – Held Vækst og kreativitet

moodboard til livsområde 4, som skulle inspirere ham.

Vi valgte bl.a. at fokusere på livsområde 4 (held, vækst og kreativitet + hurtigt indtægt), da han syntes, at økonomien var blevet tungere, og han ville gerne frigøre sig mere økonomisk. Området ligger bl.a. i stuen.

Livsområde 4 ligger mod sydøst i hjemmet og har træ-elementet tilknyttet, hvilket betyder, at de grønne farver er gode her.

Et godt valg, for virkelig at få sat skub i tingene, er at male en væg, så jeg foreslog Thomas, at han malede endevæggen grøn. I starten var han ikke glad for grøn, men da jeg vidste ham flere eksempler på grønne farver, blev han helt solgt. Derudover fik vi bl.a. skiftet puderne, og planterne blev fordelt rundt i rummet. Hans bedsteforældres skab fik en bedre plads og et andet billede kom op og hænge. I dag er han så glad for sin stue, og elsker at komme hjem. Han får stor ros af alle, der kommer forbi og ser hans stue, og han syntes, at væggen samler rummet. Og resultatet af den grønne væg, og de andre Feng Shui justeringer vi lavede, ja det taler for sig selv.

Resultat:

  • 5000 kr. mere i løn (ud af det blå – chefen kom og gav ham det)
  • Banklån gik igennem  (Banken ville ikke give ham lånet, før vi lavede Feng Shui)
  • Thomas købte sin drømmebil (finansieret af det nye banklån)
  • Thomas har fået gang i hans kreative processer. Han laver som noget nyt en del plankeborde + hylder, som han sælger videre.
  • Generelt er han mere glad, heldig og har lyst til at ændre flere områder i hjemmet.

Livsområde 2 – Parforhold og nære relationer

moodboard til livsområde 2, som skulle inspirere ham.

Vi valgte også at fokusere på hans parforhold som iflg. Thomas selv, går i stykker efter kort tid. Han ville gerne have en at dele livet med, da han efter en skilsmisse og 4 børn nu igen er klar til kærligheden.

Her arbejdede vi bl.a. med livsområde 2, som er parforhold og nære relationer. Området ligger bl.a. i bryggerset.

Livsområde 2 ligger mod sydvest i hjemmet og har jord-elementet tilknyttet, hvilket betyder at bl.a. de brune og gule farver er gode her.

Her talte vi meget omkring oprydning, da det sjovt nok var det eneste sted i boligen, som var rodet. Thomas syntes selv, at rummet var ganske forfærdeligt at komme ud i, så vi snakkede om, at han kunne gøre det mere roligt og jordnært. Farven, jeg foreslog, var brun eller beige og Thomas  valgte en mokkabrun til væggen i bryggerset. Derudover tog han overskabene ned, malede bordpladen mørkere og ryddede generelt op i rummet. Resultatet her taler også for sig selv.

Resultat:

  • Fået en dejlig kæreste, går stille og roligt frem, men ser allerede nu en fremtid sammen.

Tilbagemelding fra Thomas
efter Feng Shui konsultationen:

Jeg var til sidste møde med banken i går og alt er godt, har fået lov til at gå ud og købe min drømmebil.

Det går stille og roligt fremad med kærligheden. Hun sagde faktisk sidst vi var sammen: ”Er du ikke bare glad for, at du fik ryddet op i dit bryggers” 😉Jeg har fortalt om Feng Shui til hende.

Jeg er i gang med en del borde lige pt. Kærligheden er stadig intakt, hun er virkelig en dejlig pige❤️ men vi tager det stille og roligt.

Jeg tænker faktisk hver dag på, at mine områder betyder noget for mit liv, og fortæller også om det til andre for at minde mig selv om, at det faktisk virker, og holde fokus på det jeg gerne vil opnå.

Rejsen er lige begyndt, og jeg er sikker på, at der venter flere gode ting til mig i fremtiden🙏🏻Tak igen❤️


Jeg ønsker Thomas alt det bedste fremadrettet, og siger tak, fordi jeg har måtte dele hans historie, og har kunne være med til at gøre en forskel.

Book en Feng shui konsultation

Skulle du også få lyst til at booke en Feng Shui konsultation, så skal du være velkommen til at kontakte suii.dk. Jeg tager selvfølgelig alle forbehold for Corona krisen, hvis du gerne vil bruge tiden hjemme på at enten male eller få ryddet op og har du evt. have spørgsmål til hvilken farve du skal have malet osv. Kan jeg være behjælpelig online. Jeg kommer også gerne ud, hvis retningslinjerne for Corona kan overholdes, og vi begge syntes at det er forsvarligt. Mine priser finder du her

Suii
Trine Frydensberg Rasmussen
Mob. 4013 4846
suii@suii.dk
suii.dk